WHO ARE WE?

30 experts, 40 jaar ervaring, 188 klanten,  talloze projecten!

Soft Naert bestaat uit een gedreven team van IT-experts die samenwerkt aan creatieve bedrijfsoplossingen met een duidelijke meerwaarde. Wij helpen bedrijven om effectiever, efficiënter, klantgerichter en flexibeler te werken. Luisteren naar de klant, een correcte analyse opstellen, deze uitwerken en evalueren, behoren tot de dagelijkse uitdagingen.

Het zijn deze gezamenlijke uitdagingen die ons team voldoening en motivatie geven.  

Alle applicaties worden in huis ontwikkelt. Dit creëert de vrijheid om gericht in te spelen op klantvragen en nieuwe, technische ontwikkelingen. Op die manier blijft Soft Naert voldoen aan de hoge standaard waar onze stakeholders op vertrouwen.

Dankzij onze persoonlijke aanpak doen steeds meer bedrijven, zowel KMO’s als internationale bedrijven, beroep op onze diensten en producten.

 

 

 

 

WHAT DO WE DO

WE BUILD SOFTWARE!

Als IT-bedrijf ontwerpen en ontwikkelen we ERP software voor diverse sectoren en klanten. Deze ERP systemen vullen we aan met web- en mobiele applicaties naargelang de klantvraag.

Het doel bestaat er in om alle administratieve, commerciële en financiële bedrijfsprocessen onder te brengen in één centraal informatiesysteem.

WE SUPPORT OUR CUSTOMERS

Soft Naert helpt bedrijven om de juiste keuzes te maken op vlak van automatisatie. Onze medewerkers creëren structuur en planning om nieuwe projecten op te starten en het verdere verloop in goede banen te leiden.

Wij ondersteunen alle 1600 users bij het dagelijkse gebruik van de verschillende applicaties.

HARDWARE & CLOUD

We streven naar één totaaloplossing. Een moderne en beveiligde werkomgeving is van vitaal belang voor iedere organisatie.

Soft Naert installeert en onderhoudt alle nodige IT-infrastructuur op de werkvloer, van A tot Z.

 

ONZE MISSIE

Onze uitdaging , bij onze klanten, is te zorgen voor een betere, snellere en efficiëntere werking van de bedrijfsprocessen zodat dit uiteindelijk resulteert tot een groeiende en kostenbesparende organisatie.


Waar het enigszins mogelijk is en tevens ook nuttig automatiseren/informatiseren we en dit steeds met de meest geschikte technologie en devices.  Hiervoor maken we gebruik van zoveel mogelijk zelfgebouwde componenten zodat we onze onafhankelijkheid bewaren en op een zeer snelle en flexibele manier de klant van de vereiste specifieke functionaliteiten kunnen voorzien.