"Ondernemen is een uitdaging, iedere dag opnieuw"

 

Soft Naert, een vooruitdenkende partner, helpt u om deze uitdagingen met beide handen aan te pakken en deze om te vormen naar opportuniteiten.  Een metgezel die zijn strepen al verdiend heeft en er in slaagt om uw  succesvolle manier van ondernemen te vertalen naar de meest geschikte  business software. 

Soft Naert is sinds 1980 actief in de informaticasector. Wij bieden totale ICT oplossingen aan, enerzijds door maatwerkoplossingen, anderzijds door onze standaardoplossingen. Soft Naert ontwikkelt zijn eigen programma’s wat ons de vrijheid geeft om op een snelle en flexibele manier in te spelen op de specifieke noden van de klant. Als geen ander weten we dat ondernemingen de voorkeur geven aan een systeem dat zich aanpast aan het bedrijf en niet andersom.

Soft Naert investeert voortdurend in het verder uitbouwen en  updaten van zijn programma’s. Als technologiebedrijf zijn we ervan  overtuigd dat stilstaan synoniem staat voor achteruitgaan. Wij helpen onze klanten om efficiënter te werken, een betere klantenservice te bieden, de kosten te drukken en bijgevolg een competitief voordeel te behouden t.o.v. concullega’s.

Soft Naert is overtuigd van een lange termijn relatie waar beide partijen beter van worden. Als toegewijde partner denken we altijd met u mee en geven we volop onafhankelijk advies. Onze hoge klantenloyaliteit (97%)  benadrukt deze woorden nog eens extra. 

 

ONZE MISSIE

Onze uitdaging , bij onze klanten, is te zorgen voor een betere, snellere en efficiëntere werking van de bedrijfsprocessen zodat dit uiteindelijk resulteert tot een groeiende en kostenbesparende organisatie.
Waar het enigszins mogelijk is en tevens ook nuttig automatiseren/informatiseren we en dit steeds met de meest geschikte technologie en devices.  Hiervoor maken we gebruik van zoveel mogelijk zelfgebouwde componenten zodat we onze onafhankelijkheid bewaren en op een zeer snelle en flexibele manier de klant van de vereiste specifieke functionaliteiten kunnen voorzien.

 

In cijfers