Amaplant

Amaplant

Sector: Groensector
oplossing: Software voor groensector

Als exportbedrijf biedt Amaplant kwalitatief hoogstaande sierteeltproducten aan. Green à la carte voor zowel groothandelaars, winkelketens als tuincentrum. 
Amaplant is een sterk groeiende KMO waarbij flexibiliteit van een jong, commercieel team en de ervaring van 4 generaties telers meedragen tot hun succesverhaal. Om deze troeven maximaal te benutten, hebben zij ervoor gekozen om te werken met de ERP maatsoftware van Soft Naert.  www.amaplant.be

“De plantensector is uniek en kent veel verschillende bedrijfsprocessen, elk bedrijf heeft een andere manier van werken”, vertelt Filip Naert, zaakvoerder van Soft Naert. “Zoals Amaplant kunnen vele bedrijven zich niet vinden in algemene softwaresystemen of pakketten. Wij starten van een basisapplicatie en stemmen de software verder af op hun werking. Een heel belangrijk gegeven, want het is net die unieke manier van werken die hen zo succesvol maakt. Onze klanten in de tuinbouwsector werken dus eigenlijk elk met een eigen afgestemd softwaresysteem.”