Dumpi Mart

Dumpi Mart

Sector: Meubelsector
oplossing: Software voor meubelwinkel

Dumpi Mart te Sint-Kruis is gespecialiseerd in meubelen in pakketvorm. In hun ruime winkel vindt u een uitgebreid assortiment aan kantoor meubelen, woon-en slaapcomfort en toebehoren. Om hun cash and carry concept verder te versterken, koos men om te werken met eMeubel. Ondertussen zei Dumpi Mart hun geschreven bonnen vaarwel en werkt men in de winkel volledig met eMeubel. 

Ivan Vanderhaeghen, algemeen directeur van Dumpi Mart vertelt:

“Dumpi Mart was toe aan een nieuw softwaresysteem, de toepassing waar wij mee werkten, werd niet meer ondersteund en dit bracht een groot risico met zich mee. We hebben gekozen voor eMeubel doordat het een specifiek pakket is voor de sector en het programma eenvoudig is om mee te werken. Na een bezoek bij Soft Naert en door hun talrijke referenties hadden we onmiddellijk het vertrouwen in dit softwarehuis.”

“Het is nu al een tijd geleden dat we zijn overgeschakeld naar eMeubel en van pen naar scan.  Alle kasverkopen én referentiebestellingen worden direct met de klant ingegeven. Voor onze Cash and Carry scannen we de artikelen, waardoor ook de voorraad direct wordt aangepast. Hierbij winnen we enorm veel tijd en hebben we een correct overzicht van onze goederen in de winkel en ons magazijn. Voor producten die we moeten bestellen, geven we het order direct in en vertrekkende van deze orders worden bestellingen aan leveranciers automatisch opgebouwd. Alle verdere acties volgen eigenlijk uit deze gegevens, zo hebben we een geautomatiseerde levering- én afhalingsplanning, drukken we de facturen af, boeken we deze automatisch in de boekhouding in, enzoverder. Met eMeubel kunnen we zeggen dat onze volledige bedrijfswerking stevig in zijn schoenen staat.”
 
Paul Vanheerentals, medewerker van het Dumpi Team getuigt:

“Het orderprogramma is het kloppend hart van eMeubel. Indien een klant belt, dan vind je er onmiddellijk alle nodige informatie op terug, zo kan je de klant heel snel te woord staan. 
Dit omvat alle informatie over de verkoop, bevestigde leveringsdatum van de leverancier, afspraken over de levering, hoeveel nog moet betaald worden,... Vroeger hadden we een aparte agenda voor de uitleveringen, nu vind je alle nodige informatie op 1 scherm. “

www.dumpimart.be