Kreabel

Kreabel

Sector: Meubelsector
oplossing: Software voor meubelwinkel

Bij Kreabel te Tourcoing vindt u een scala aan meubelen en decoratie. Kreabel staat voor 23 jaar ervaring, 30.000 m² meubelen op voorraad, 5 vrachtwagens en 3 afdelingen Belgische meubelen in Frankrijk.  www.kreabel.fr

Kreabel was op zoek naar één centraal softwaresysteem om alle dagelijkse taken mee te beheren.   "Door de grote voorraad en  groot volume directe afhalingen was dit noodzakelijk", verduidelijkt Charlotte Lambrecht, directie Kreabel.

"Alle kasverkopen worden zeer snel geregistreerd en is gekoppeld aan het afhaalmagazijn. Hierbij winnen we enorm veel tijd en hebben we een correct overzicht van onze goederen in de winkel en onze magazijnen. Voor meubelen die we moeten bestellen, geven we het order in en vertrekkende van deze orders worden bestellingen aan leveranciers automatisch opgebouwd. De verdere opvolging volgt altijd vanuit de orderinformatie, zo werken we met een geautomatiseerde leverings- én afhalingsplanning, drukken we facturen af, boeken we dit automatisch in de boekhouding, enzoverder. "

eMeubel ondersteunt Kreabel bij het aanbieden van de meubels instore en online. Zowel de pancartes in de winkel als de  productinformatie in de webwinkel  worden met eMeubel opgebouwd en onderhouden.

"We zijn tevreden dat we de stap naar eMeubel gezet hebben" ,  besluit Charlotte Lambrecht.