Meubelen De Graeve

Meubelen De Graeve

Sector: Meubelsector
oplossing: Software voor meubelwinkel

Meubelen De Graeve, "Uw bron van inrichtingen". En dat kan je merken bij een bezoek aan hun 8000 m² lifestyle in Oedelem. Hun presentaties maken het winkelen tot een unieke ervaring. Je proeft de sfeer van comfort, kwaliteit en gezelligheid. Meubelen, zitcomfort, slapen en slaapcomfort, decoratie en seizoensartikelen gepresenteerd in verschillende wooneilanden. Bovendien kun je rekenen op vakkennis en professioneel advies  van  hun team.  www.meubelen-degraeve.be

Meubelen De Graeve gebruikt eMeubel zowel   voor de administratieve  opvolging als  in de winkel. Zo worden prijskaarten met het programma  gemaakt, maken zij  gebruik van de  toonbankverkoopmodule en geven  verkopers zelf hun orders via eMeubel in. 
Door  eMeubel  intensief  te gebruiken in de winkel, beschikt elke medewerker er onmiddellijk over alle informatie om  de klant optimaal te bedienen. eMeubel  is  er eveneens  volledig gekoppeld met Tribune,  het boekhoudprogramma. 

“Alle manuele boekhoudkundige taken zijn geautomatiseerd door de koppeling van eMeubel met de boekhouding, zo kunnen wij deze vrijgekomen tijd spenderen aan andere zaken.”: Rik Vandewalle, algemeen directeur Meubelen De Graeve.