Meubelen Neven

Meubelen Neven

Sector: Meubelsector
oplossing: Software voor meubelwinkel

Meubelen Neven etaleert het hele gamma aan stijlen. Van landelijk, klassiek en retro tot minimalistisch, strak en trendy. Hun interieurspecialisten helpen je met de glimlach verder en zorgen met een klare, verfrissende kijk voor de look die het best bij jou past. Hun transportdienst levert tot 6 meter hoog en je kunt steeds een beroep doen op een voortreffelijke dienst na verkoop. Meubelen Neven vind je in Diepenbeek en in Maasmechelen. 

Meubelen Neven werkt met het eMeubel pakket. De software vereenvoudigt de administratie, zorgt voor een doorzichtige klantenopvolging en maakt de dagelijkse taken een stuk eenvoudiger. 
Met dit programma beheert Meubelen Neven  o.a. alle verkooporders, bestellingen, klantenopvolging, leveringen, voorraad, het magazijn, mailings,… 
Het programma is eveneens gekoppeld aan de boekhouding, zo wordt alle dubbele input uitgeschakeld. Ook maken zij maximaal gebruik van het catalogus beheer. Door hiermee te werken is het niet meer nodig alle artikels afzonderlijk aan te maken, wat ook weer resulteert in een enorme tijdswinst. Bovendien zorgt Meubelen Neven er op deze manier voor dat er geen foutieve combinaties besteld worden.

http://www.meubelen-neven.be/