Top Center

Top Center

Sector: Meubelsector
oplossing: Software voor meubelwinkel

De meubelzaak Top Center is een huis van vertrouwen voor de inwoners van Oostende en de wijde omgeving alsook reeds voor de talrijke klanten in het binnenland of dat nu Namen of Hasselt is. Al 3 generaties lang biedt deze zaak u weloverwogen collecties aan met een gunstige prijs/kwaliteit-verhouding alsook een perfecte levering en plaatsing door vaklui. Het inrichten van appartementen en studio’s waarbij kleinere ruimtes optimaal gebruikt kunnen worden behoort tevens tot hun specialiteit.  www.meubelentopcenter.be

Top Center beheert alle dagelijkse taken met de winkelsoftware. Bovendien is eMeubel gekoppeld met het boekhoudprogramma waardoor alle manuele input wegvalt. 
Neem nu bv: de manuele input én het zoekwerk om openstaande facturen en voorschotfacturen af te punten met de betalingen. Verleden tijd want door de koppeling met de boekhouding wordt alles vanuit eMeubel automatisch ingeboekt in de boekhouding en gebeurt de afpunting van openstaande facturen en voorschotfacturen tov betalingen automatisch (via gestructureerde mededelingen).