Meubelen Toff

Meubelen Toff

Sector: Meubelsector
oplossing: Software voor meubelwinkel

Wat u ook zoekt, in het uitgebreide gamma van Toff zal u zeker uw keuze vinden. De meubelwinkel, gelegen in Dottignies heeft een toonzaal van 30.000 m². U vindt er eetkamers, salons, slaapkamers, jeugdkamers, meeneemeubelen, decoratie, ... Ook voor een nieuwe keuken bent u bij Toff aan het juiste adres. 

De organisatie beheert alle dagelijkse taken met het programma. Het pakket bevat verschillende modules en functionaliteiten zoals o.a. artikelbeheer, catalogusbeheer, EDI, order- en bestelbeheer, CRM, voorraadbeheer, leveringsplanning, afhalingsbeheer, statistieken, dienst na verkoop, ...

Danick Bruneel, winkelverantwoordelijke : "Bij Meubelen Toff gebruiken wij ondertussen eMeubel meer dan 2 jaar en we zijn heel tevreden. Het programma evolueert voortdurend. De programmeurs baseren zich op de feedback die wij en vele andere klanten geven. Het team staat open voor alle suggesties en waar mogelijk worden ze geïntegreerd in de volgende update. Een aanrader voor iedere meubelwinkel. Hopelijk zien de meubelfabrikanten binnenkort ook de voordelen in van deze software, het kan voor iedereen kosten- , tijd- en geldbesparend werken ." 

http://www.toff.be/