Plastinox

Plastinox

Sector: Klein- & Groothandel
oplossing: Maatsoftware

Plastinox biedt als importeur – groothandel aan de retail en industrie kwaliteitsvolle producten aan, die het leven en werken in de keuken en het huishouden aangenaam en comfortabel maken. De kwaliteitsvolle huishoudproducten vindt u in kookwinkels, DHZ-zaken, tuincentra en multiwinkels.
www.plastinox.be

“Plastinox houseware staat bekend voor hun topproducten": getuigt Patricia Vandelanotte, partner van Soft Naert. " De organisatie streeft voortdurend naar de beste prijs/ kwaliteit verhouding en stelt de relatie met hun klanten centraal. Het bedrijf kent een grote groei en had nood aan een ERP toepassing die volledig aanleunt op hun flexibele manier van werken. De software werd dan ook aangepast aan hun eisen en stelt het bedrijf in staat snel te reageren op de veranderende marktsituaties." 
De applicatie beheert alle bedrijfsprocessen, maar is vooral zeer doeltreffend door het aangepaste order- en bestelbeheer met bestelvoorstellen, artikelbeheer met uitgebreid kortingsysteem, opvolging van commerciële acties en het transportbeheer. Bovendien is de toepassing gekoppeld met het documentenbeheer ShareDM, waardoor alle informatie centraal bewaard wordt.