IT-INFRASTRUCTUUR & CLOUD

Een moderne en beveiligde werkomgeving is van vitaal belang voor de continuïteit van uw organisatie. Soft Naert installeert en onderhoudt alle nodige IT-infrastructuur op de werkvloer, van A tot Z. De wereld staat  niet stil en al zeker niet op technisch vlak. Wij    helpen    u om in te spelen op de nieuwste trends en ontwikkelingen. 

 

 

FLEXIBEL WERKEN

De moderne werkplek beperkt zich vandaag niet langer tot het kantoor. Afhankelijk van de situatie en functie van uw collega’s moeten applicaties ook van op afstand beschikbaar zijn. Dankzij onze software- en hardware toepassingen heeft u overal en altijd toegang tot uw programma’s. Onze professionals zetten de volledige omgeving op in de cloud (Microsoft Azure/datacenter) of ontwerpen een hybride systeem, naargelang de vraag van de klant.

Hardware

Soft Naert heeft ruim 30 jaar ervaring in het opzetten van de juiste infrastructuur en dit in diverse omgevingen: productie, groothandel en retail. Onze specialisten werken telkens een plan op maat uit en voorzien een concrete oplossing die uw bedrijf een boost geeft.

Wij helpen u met:

  • Installeren van servers en netwerk
  • Opzetten van een wireless omgeving
  • Opzetten van kassasystemen (PoS)
  • Installatie van ticket- en labelprinters
  • Installatie en configuratie van PC’s en alle randapparatuur
  • …                                                                                                 

Office 365 voor bedrijven

Dankzij Office 365 zijn alle vertrouwde hulpprogramma’s zoals Word, Excel, Powerpoint, Sharepoint, Exchange, Teams & Outlook telkens overal en altijd bereikbaar. Soft Naert assisteert u bij het opzetten van uw persoonlijke Office 365 omgeving. 

 

Support en consultancy

Bij mogelijke problemen met uw systeem krijgt u de juiste persoon aan de lijn en wordt u onmiddellijk verder geholpen. Soft Naert biedt    een adequate ondersteuning voor alle computergebruikers. Onze servicedesk is                        ’s avonds en in het weekend bereikbaar voor urgente zaken.

Dankzij onze expertise kunnen wij  oplossingen op maat aanbieden en u ondersteunen bij de uitdagingen van uw onderneming. Telkens in samenwerking met onze opdrachtgevers ontwerpen wij een efficiënte én veilige omgeving die steeds schaalbaar blijft. 

 

Cybersecurity

Cybersecurity is tegenwoordig een brandend actueel thema. Social engineering, hacking, cryptolockers, … Concrete feiten die het belang van een goede IT beveiliging aantonen. Om uw data veilig te stellen, maken onze experts gebruik van de meest geavanceerde en hedendaagse toepassingen.

Onze klanten kunnen bij ons terecht voor:

  • Beveiliging van de totale IT-infrastructuur (firewall, antivirus, enz.)
  • IT-audits en vulnerability scans
  • Ondersteuning m.b.t. de GDPR wetgeving
  • Monitoring, back-up en recovery