SECTORSPECIFIEKE ERP SOFTWARE

 

Furnqube,      online software voor de meubelwinkel

Furnqube is een online applicatie die  ondernemers in de meubelsector helpt om hun administratie te vereenvoudigen!   Alles staat volledig in de cloud en het programma is volledig toegankelijk op ieder apparaat met een internetverbinding. Bezoek de website en probeer het 14 dagen gratis! 

Bezoek de website >

Op zoek naar een uitdagende job?

MAATSOFTWARE

Niet iedereen kan zich vinden  in  een standaardoplossing.  Met op maat gemaakte oplossingen vertalen wij uw succesvolle manier van ondernemen naar de meest geschikte ERP-software. Het zijn tenslotte de bedrijfseigen processen  die ervoor zorgen dat u zich differentieert van de concurrentie.

Als ERP-specialist levert Soft Naert software op maat met efficiënte oplossingen  voor uiteenlopende sectoren. Wij ontwerpen flexibele toepassingen voor elk bedrijfsproces en lossen alle complexe problemen met succes op. Bovendien bent   u zeker van een softwaretoepassing die  meegroeit met uw bedrijf.

Wenst u graag wat meer info? Contacteer ons!

HARDWARE EN NETWERK

Wij streven naar één geïntegreerde IT-totaaloplossing die al uw bedrijfsactiviteiten omvat. 
De specialisten van Soft Naert installeren en onderhouden ook de nodige infrastructuur voor uw informatica, inclusief hardware en netwerken.

  • Software & hardware: verkoop, installatie, configuratie en support
  • Remote access
  • Back-up  en disaster recovery
  • Monitoring
  • ...
Lees meer
Hardware en netwerk

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN