Beste klant

Vandaag worden we geconfronteerd met de uitdagingen die COVID-19 ons biedt. De uiteindelijke impact van deze crisis is vandaag nog onduidelijk. Wel is het zeer waarschijnlijk dat het de manier waarop we leven, werken, reizen sterk zal beïnvloeden. Via deze weg willen we benadrukken dat u tijdens en na deze periode kunt blijven rekenen op onze verdere ondersteuning en advies.

Onze medewerkers staan steeds klaar om u verder te helpen met uw vragen, weliswaar van thuis uit. Wij blijven ook verder werken aan onze verschillende software oplossingen en specifieke klantprojecten.  

Heeft u nog vragen, bezorgdheden? Twijfel niet om ons te contacteren. 

SECTORSPECIFIEKE ERP SOFTWARE

 

Op zoek naar een uitdagende job?

MAATSOFTWARE

Niet iedereen kan zich vinden  in  een standaardoplossing.  Met op maat gemaakte oplossingen vertalen wij uw succesvolle manier van ondernemen naar de meest geschikte ERP-software. Het zijn tenslotte de bedrijfseigen processen  die ervoor zorgen dat u zich differentieert van de concurrentie.

Als ERP-specialist levert Soft Naert software op maat met efficiënte oplossingen  voor uiteenlopende sectoren. Wij ontwerpen flexibele toepassingen voor elk bedrijfsproces en lossen alle complexe problemen met succes op. Bovendien bent   u zeker van een softwaretoepassing die  meegroeit met uw bedrijf.

Wenst u graag wat meer info? Contacteer ons!

HARDWARE EN NETWERK

Wij streven naar één geïntegreerde IT-totaaloplossing die al uw bedrijfsactiviteiten omvat. 
De specialisten van Soft Naert installeren en onderhouden ook de nodige infrastructuur voor uw informatica, inclusief hardware en netwerken.

  • Software & hardware: verkoop, installatie, configuratie en support
  • Remote access
  • Back-up  en disaster recovery
  • Monitoring
  • ...
Lees meer
Hardware en netwerk

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN