Medische staf van Rode Duivels kiest Ergosleep

Medische staf van Rode Duivels kiest Ergosleep
02.06.2018 -

 

LS Bedding - Belgisch producent van hoogkwalitatieve en ergonomisch verantwoorde slaapconcepten en -systemen - maakte op donderdag 31 mei bekend dat de  medische staf van de Rode Duivels hen als partner gekozen heeft om Ergosleep® bedden op maat te leveren voor onze Rode Duivels. Van elke speler zal het unieke SLAAP-DNA® gemeten worden, om daarna hun bed volledig af te stellen op hun persoonlijk slaapprofiel. Alle bedden zullen naar het Russische hotel van de Duivels gebracht worden, zodat ze daar alvast van een optimale nachtrust kunnen genieten.

Onze Duivels vertrekken met torenhoge verwachtingen naar het WK. Bondscoach Roberto Martinez heeft ongetwijfeld al zijn tactisch huiswerk gemaakt, maar ook de medische staf en Philippe Rosier, Health & Performance Manager bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond hebben er alles aan gedaan om de Rode Duivels optimaal klaar te stomen voor dit tornooi van de waarheid. Chris Van Puyvelde, Technisch Directeur KBVB, legt uit: “De Rode Duivels zijn omringd door een professioneel team van sportartsen, fysiotherapeuten, massagetherapeuten, en zelfs nutritionisten. Die moeten er voor zorgen dat de medische omkadering optimaal is. Op een groot - en hopelijk voor ons ook langdurend - tornooi zijn echter ook recuperatie en een optimale nachtrust van cruciaal belang. We willen niets aan het toeval overlaten en hebben na een grondig marktonderzoek  ervoor gekozen om onze Rode Duivels te laten slapen op gepersonaliseerde Ergosleep® bedden.” 

Dat de medische staf van de Rode Duivels koos voor Ergosleep® was voor LS Bedding Group, dat ook de merken Magnitude (met het gelauwerde merkbeeld) en Nox in haar portfolio heeft, een fijne verrassing. Frank Verschuere, Managing Director van LS Bedding Group, vertelt: “Al meer dan 30 jaar zijn we pioniers  op vlak van ergonomisch slaapcomfort. We zijn uiteraard fier dat de Rode Duivels kiezen voor onze knowhow. Bovendien zijn we een 100% Belgisch bedrijf: van concept tot eindafwerking, alles gebeurt in België.

Gekozen worden als partner van hét nationale uithangbord bij uitstek - de Rode Duivels - zien wij dan ook als een mooie bekroning van ons jarenlange werk.”