Furnqube, online software voor de meubelwinkel

Furnqube, online software voor de meubelwinkel
14.06.2018 -

 

Soft Naert lanceerde deze maand haar nieuwe programma voor de meubelwinkel, 'Furnqube'. Deze applicatie helpt ondernemers in de meubelsector om hun administratie te vereenvoudigen a.d.h.v. sectorspecifieke bedrijfssoftware. 

De voorbije jaren heeft Soft Naert al heel wat meubelwinkels kunnen overtuigen van de voordelen van software op hun maat (onze referenties).  Furnqube is een nieuw online softwaresysteem gebaseerd op de decennialange ervaring binnen de meubelsector. Het programma omvat de volledige flow van een meubelzaak: verkoop, aankoop, facturatie, stock, dienst-na-verkoop. 

Furnqube is operationeel in de cloud. Dit betekent dat het programma beschikbaar is in een internet browser op ieder toestel met een internet connectie. De cloud biedt flexibiliteit, meer beschikbaarheid en een besparing in de hardwarekosten. 

Benieuwd naar de voordelen en hoe dit allemaal in zijn werk gaat? Neem eens een kijkje op onze nieuwe website,    www.furnqube.com. We bieden de mogelijkheid om de software gratis te testen en te gebruiken!

Specifieke vragen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen.