SOFTWARE OP MAAT

Als ERP-specialist levert Soft Naert software op maat met efficiënte oplossingen  voor uiteenlopende sectoren. Wij ontwerpen flexibele toepassingen voor elk bedrijfsproces en lossen alle complexe problemen met succes op. Bovendien bent u zeker van een softwaretoepassing die   met uw bedrijf meegroeit.

 

 

UW GEPERSONALISEERDE ERP-SYSTEEM 

Waarom kiezen voor een standaardoplossing, wanneer u kunt werken met software die volledig op uw noden aansluit?  Met op maat gemaakte oplossingen vertalen wij uw succesvolle manier van ondernemen naar de meest geschikte ERP-software. Het zijn tenslotte die bedrijfseigen processen die ervoor zorgen dat uw bedrijf zich differentieert van de concurrentie. Want software moet gebaseerd zijn op uw sterktes en zich aan uw bedrijf aanpassen, niet omgekeerd.
We vertrekken vanuit verschillende basisfuncties en bouwstenen die we hergebruiken en combineren. Zo komen we zeer snel tot het gewenste resultaat dat  uw bedrijfsproces perfect weergeeft en stroomlijnt.

SIMPEL, LEAN

De maatsoftware van Soft Naert is  lean en vermijdt alle ballast. We voorzien immers enkel functionaliteiten die de klant echt nodig heeft en effectief gebruikt. De software is volledig ontworpen met het oog op de gebruiker. Dit betekent dat de gebruiker in een minimum aan stappen en tijd de gewenste handeling uitvoert. Ook de opleiding wordt zo beperkt tot de nodige functionaliteiten, opnieuw zonder overbodige info of acties. 

WERK EFFICIËNTER

Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat onze klanten, dankzij deze doelgerichte aanpak, hun omzet weten te verhogen zonder extra middelen. Efficiënter werken levert dus alleen maar extra voordelen voor u.  Onze ERP-software is volledig ontworpen met het oog op de gebruiker en  productiviteit.

FLEXIBEL ZIJN IS EEN NOODZAAK

Vandaag moet u als bedrijf snel kunnen inspelen op de veranderende marktsituaties. Wanneer u een nieuwe kans grijpt of uw organisatie wijzigt, dan spelen wij hier zeer snel op in en passen we de software mee aan. Deze flexibiliteit stelt u in staat om de concurrentie telkens een stap voor te blijven. U werkt dus altijd met de beste en meest actuele ERP-software: uw eigen, gepersonaliseerde programma op maat.

INTEGRATIE MET ANDERE PROGRAMMA’S

Een diepgaande totaaloplossing zorgt voor een maximaal rendement. Dit betekent dat we de ERP-software koppelen met de boekhoudsoftware,  Tribune of met  onze CRM - software. Dankzij deze geïntegreerde totaaloplossing brengen bedrijven nog meer samenhang in hun organisatie en versterken ze zichzelf voortdurend.

WORD ÉÉN VAN ONZE TEVREDEN KLANTEN

Soft Naert maakte al ERP-oplossingen op maat voor vele tevreden klanten. Groothandels, kleinhandels, productie- en dienstenbedrijven in verschillende sectoren zoals meubels, metaal, groensector, textiel, bouw, transport, … zijn overtuigd van de meerwaarde van onze ERP-software.

Onze referenties