eGrow, software voor de groensector

eGrow, software voor   kwekers en groothandelaars van levende producten . Dit pakket faciliteert de opvolging en verwerking van uw administratie.  Bovendien werkt u tijdbesparend,  professioneel en geeft u uw bedrijf de ruimte om te groeien. Ontdek de vele  mogelijkheden en wat deze voor u kunnen   betekenen:

 

ADMINISTRATIEVE SOFTWARE VOOR DE GROENSECTOR

Uw administratie verloopt vlot en eenvoudig.  Het volledige verwerkingsproces zoals de  orderverwerking, bestelprocedure, stockbeheer en facturatie wordt gestroomlijnd. Een goede, efficiënte administratie is noodzakelijk om als  bedrijf verder te groeien en een goede kwaliteit aan uw klanten te garanderen. Verder bespaart u heel wat tijd en reduceert u fouten tot een  minimum.

VERKOOP

Met de acties-module neemt u het  commerciële heft in handen. U  kunt  zelf een selectie maken binnen uw aanbod die u  vervolgens digitaal verstuurt naar uw afnemers. Op deze manier plaatst u uw gamma in de kijker en dit eventueel aan scherpere prijzen. Zo  realiseert u meer verkoop en   omzet. Het is  mogelijk om per klant, klantengroep en/of product een  verschillende prijzenpolitiek te hanteren. eGrow zorgt ervoor dat alle prijzen automatisch  aangepast worden en dit op elk niveau. 

AANKOOP

Het automatisch bestelsysteem behoedt u voor stockbreuken en zorgt dat u steeds aankoopt aan de beste condities.  Een extra troef tijdens aankoopgesprekken is het volledig overzicht van de bestellingshistoriek en de prijsevoluties. Via de aankoopfactuurcontrole controleert u de facturen en boekt u deze
onmiddellijk door naar het boekhoudpakket, Tribune.

ETIKETTEN

Etiketten creëren een objectief voordeel t.o.v. uw collega’s. Daarbij speelt u in op de  toenemende vraag van groothandelaars en tuincentra. De etiketten kunt u op maat van uw  klanten maken. U bespaart uw klanten heel wat werk en biedt  een unieke service.  eGrow maakt het proces heel eenvoudig.

MOBIELE WEBAPPLICATIE

Als softwarebedrijf zijn we constant bezig met innovatieve ideeën om de verschillende processen bij kwekers en groothandelaars te faciliteren. Zo beschikken we over  een   webapplicatie om stocktellingen & -verplaatsingen te registreren, waar u ook bent op de site, aan de hand van uw smartphone. Dure hardware-infrastructuren en barcodescanners behoren zo tot de verleden tijd.  Uw stock is up-to-date en correct.

LEEGGOED

U heeft een duidelijk beeld op het  binnenkomende en uitgaande leeggoed.  Via de software houdt u alles nauwkeurig bij en zorgt u voor een correct verloop. Daarnaast maakt u vlot rapporteringen die u kunt  doorsturen naar uw klanten en leveranciers.

MARGES

De groensector krijgt dagelijks te maken met een sterk concurrentiële markt. Het bewaken van de marges is en blijft een belangrijke factor om de rendabiliteit van uw onderneming te  garanderen. Zeker met de kleine en variërende marges die de sector kenmerken. Met eGrow heeft u een beter beeld van de kostprijs en kunt u uw producten aan een competitieve prijs  aanbieden. Zo neemt u een sterkere positie in   op de markt en bent u zeker van uw winst.

STATISTIEK

Dankzij de statistieken  heeft u een zicht op uw omzet en dit per klant, plant en periode. Zo kunt u vlot de waarde hiervan inschatten en daar op   inspelen.

 

onze referenties