DIGITALE CATALOGUS

Artikel- en prijsbeheer zijn een belangrijke issue in zowel de front- als back office van een meubelwinkel. Voor velen blijft het een arbeidsintensief proces.    Een digitale catalogus voorzien door fabrikant of groothandel biedt hier de enige oplossing.

Met de digitale catalogus beschikken meubelwinkels over alle mogelijkheden om de verschillende artikels op een correcte manier te configureren. Als resultaat worden foutieve bestellingen/prijzen tot een minimum gereduceerd. Vervelende discussies en ongenoegen behoren zo tot het verleden. Een digitale catalogus biedt een extra service naar uw klanten en resulteert in een betere samenwerking.

 

Hoe biedt u een digitale catalogus aan? 

Optie 1: uitlezen van data

Het is mogelijk om de benodigde data uit uw huidige ERP systeem uit te lezen en om te vormen tot een digitale catalogus die u beschikbaar stelt voor uw klanten. 

Optie 2: eCat software

De eCatconnector is een softwareprogramma ontwikkelt door Soft Naert. Deze applicatie maakt het mogelijk om zelf een digitale catalogus op te bouwen en te onderhouden op een snelle en efficiënte manier. 

Optie 3: alternatieven

Soft Naert staat altijd open voor andere mogelijkheden en opportuniteiten. Zo bestaat er een connectie tussen de meubelconfigurator van meubelfabrikant ROM en de eMeubel software.

 

what’s in it for you?

Fabrikanten of groothandels ontvangen alle orders op dezelfde, gestructureerde manier. Bovendien komen deze digitaal binnen. De manuele input, die hier normaalgezien mee gepaard gaat, valt weg. Foutieve bestellingen en leveringen worden op deze manier tot een minimum herleid. 

Bovendien biedt de digitale catalogus een grote commerciële opportuniteit. Detaillisten zijn sneller bereid om uw producten in hun gamma op te nemen wanneer er een catalogus beschikbaar is. De administratieve rompslomp wordt voor de winkel tot een minimum beperkt. 

Volgende partijen bieden al een digitale catalogus aan:

Meubelwinkels zijn vragende partij voor een digitale catalogus van hun leveranciers. Deze oplossing bespaart de detaillist geld en tijd. Voor de leverancier zijn hier ook voordelen aan verbonden. Als tussenpartij streven we naar een win-win-win situatie waar alle partijen beter van worden. 

 

hoe ontvangt u bestellingen?

Via eMeubel

Samen met enkele prominente spelers uit de meubelbranche ontwikkelde Soft Naert het softwarepakket eMeubel voor interieur-, slaapcomfort- en meubelzaken. Ondertussen zijn er meer dan 130 winkelpunten die het dagelijks beheer van hun meubelzaak verzorgen met het programma.  Een overzicht van onze referenties vindt u   hier.    Via eMeubel sturen winkels digitaal hun orders door.   Fabrikanten of groothandels krijgen telkens de orders door  op de juiste manier.

Via Furnqube

Soft Naert bracht onlangs een online versie uit van het softwareprogramma eMeubel. Deze toepassing draait volledig in de cloud en biedt een oplossing  voor kleinere meubelwinkels. De voordelen van het eMeubel pakket in een online omgeving. 

Het potentieel van de software is groot: 

  • Vertaald in meerdere talen; belangrijk voor België, maar ook op internationaal vlak
  • De software werkt in een browser: lage instapdrempel en hardware kosten blijven beperkt
  • Competitieve prijssetting
  • Een uniek concept

Via een online bestelplatform

Soft Naert heeft de  kennis en technologie in huis om uw eigen online bestelplatform te onwikkelen.  Klanten zonder  ERP-systeem of andere software kunnen op die manier  ook hun bestellingen op een correcte manier doorsturen. 

 

 

 

 

 

 

Wenst u graag wat meer informatie?

Neem contact met ons op!